Actief College Oud Beijerland helpt...!!!

 

Kerstfair in Oud Beijerland!!

 

 dwkk2                               dwkk1

 

Het is een traditie aan het worden dat de brugklassers van het Actief College in Oud Beijerland zich inzetten om ons project in Kisumu te steunen. Elk jaar voor de Kerst - deze keer op donderdag 18 december 2014 - organiseren zij een Kerstfair (zie foto's hierboven...) en gaat de opbrengst naar het weeskinderen dagopvang centrum in Kisumu!!

Ook deze keer was het een geslaagde en gezellige middag met veel verschillende lekkere etenswaren, er was een rommel- en boekenmarkt en werden er zelfgemaakte artikelen en sieraden te koop aangeboden. Er werd veel gegeten en verkocht en dus was de opbrengst geweldig.....1738,78 Euro...!!!! 

Namens de kinderen van het Dagcentrum in Kisumu bedanken wij iedereen die hier aan meegewerkt heeft voor dit prachtige resultaat!! Zoals altijd zullen wij, het bestuur van DWKK, er voor zorgen dat dit geld helemaal ter plekke besteed wordt. Samen met de winst die nu gemaakt wordt op de kippenboerderij (zie de nieuws artikelen hierna) zal dit bedrag het Centrum weer een hele tijd draaiende kunnen houden!